10 av 10 möjliga

Det har varit en underbar dag idag. Härligt väder, trevliga samtal med olika människor, pyssel med blommor. Nu börjar det se ut som det ska göra på sommaren, det blommar överallt. Jag slog på stort idag och köpte tre vackra dahlior som nu blommar för fullt. Ser bra ut. Å andra sidan ser allt bra ut när solen glittrar på sjön. Jag minns när jag fick dahlialökar av våra kunder, ett par varje besök, så vackra de blev och så stora de växte sig. Få se om jag kan få även dessa att övervintra och bli större och större. Även de övervintrade Cannorna har jag delat idag, både gett bort och planterat för eget bruk. Längtar efter att de ska börja blomma.

Igår var vi på IKEA, när vi satt där på parkeringen så föreslog Livskamraten att jag skulle gå IKEA och han skulle gå på Clas Ohlsson. Sagt och gjort, jag lämnade över bilen till honom och gick på IKEA. Som vanligt möttes vi sedan på fyndhörnan och Livskamraten sade då; gissa vad, när jag kom från Clas Ohlsson och skulle lämna varorna i bilen så var motorn i gång.

Oj då, jag tog för givet att han skulle ta bilen till Clas Ohlsson så jag lämnade motorn igång. Men han promenerade…… rackarns moderna bilar som går så tyst att man inte hör motorn…….

Nu har vi fått förfrågningar om knytkalas till midsommar…våra hantverkare kommer imorgon, de kommer kanske att bli förvånade över vad jag vill ha gjort….. hi, hi mumlade hon elakt, de har inte en aning om vad som väntar dem……..

Jag vill ju ha ett inglasat uterum mot sjön så vi kan vara där vare sig det blåser, regnar eller solen skiner för starkt…. kan de lösa det tro, midsommar är om 2 veckor…

20180609_162136sommar1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>