Hallå, jag är här….

Min sista notering var den 11 juni då jag skrev om strulet med studentplakatet, som ju löste sig tack vare företagets serviceanda. Lycklig och glad över den kommande studentuppvaktningen åkte vi iväg 06.30 på morgonen den 12, nu skulle barnbarnet uppvaktas ordentligt. Allt gick bra tills efter Veda-bron. Då lyste en skylt på instrumentbrädan; PUNKTERING!!!!!!!

Snabbt skulle vi ta fram reservdäcket och aaaaahhhhhh, något sådant skickas ju inte med i nya bilar längre. Att fylla däcket med den lilla flaskan som fanns med kändes inte aktuellt utan det blev till att ringa på bärgning. Eter 1,5 timme dök han upp med hyrbilen på flaket. Chauffören hade kört så fort han bara kunde ”120 genom Härnösand” (skojade förstås, han körde nog laglydigt) så vi tog hyrbilen och körde snabbt mot Umeå.

Snabbt……… visst, när man fick stå och vänta på lots 3 gånger…………. vi kom alltså fram till Umeå 12.30, lagom till ungdomarna åkt färdigt sin kortege genom staden. Åh, så besviken jag var………..vi som hade plakatet med oss….. och massor med blommor…….

Vi fick i alla fall fika smörgåstårta hemma hos farmor, alltid något, men jag känner besvikelsen över att vi inte fick stå och ta emot honom när han kom ut. Skriver inte mer nu. Men jag är tillbaka och nu ska jag ta det lugnt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.