Plötsligt händer det!

Så är det, mitt i all solsteka så börjar det regna. Uppriktigt sagt så är jag ganska glad för det. Jag har nämligen målat takstolpar som sträcker sig ut över vårt stup på norrväggen och det kändes inte bra. Jag bad Livskamraten att han skulle vara med när jag skulle måla däruppe, som ett stöd och kanske hålla en stödjande hand på mig. Men när det var dags att måla där så satt han i loungefåtöljen och sov så skönt att jag inte hade hjärta att väcka honom. Så jag stoppade mitt hjärta i halsgropen istället och gav mig upp och målade. Nu är det gjort i alla fall.

Sedan fick jag ge mig på husväggen och måla medan ställningen står kvar. Så faktum är att det kändes riktigt skönt när det började regna och vi kunde packa ihop och gå in. Nu funderar jag på att ta en dusch, åka och köpa thai-mat och sedan ägna resten åt kvällen åt läsning. Ingen TV har vi i kväll heller eftersom våra hantverkare plockade ned Viasat-parabolen. Det är bäddat för en lugn, avslappad kväll, tack och lov. Det är lite jobbigt när tomten blir en byggplats.

4 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Ska jag nu behöva bli orolig igen ??
    Denna gången för dig , som håller på med klättring och målning ….. ( nu tänker du : ska hon säga , som går som ett UFO ?”
    Men , till mitt försvar säger jag … att det bara skedde så plötsligt !
    Låt bli att klättra du . Överlåt det åt dom som är yngre !!
    Kram till er båda !

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Det är nog så, allt kommer så plötsligt! Men det har gått bra. Hoppas du också har det bra. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.