Semester (mini)

Nu drar vi iväg med husbilen! Hela 6 mil ska vi åka, till Sörfjärden. Där ska vi, 14 Öjen-bor, äta middag i kväll på den nyöppnade krogen. Vi och ytterligare ett par tar våra husbilar så vi har någonstans att ta en för-respektive efterdrink. Mysigt. Visserligen måste vi hem ganska tidigt i morgon för då är det Öppet hus-trädgårdar och det ska jag åka på. Det blir ett bra sätt att lära sig hitta lite bättre i omgivningarna också.

Idag hjälptes vi åt och lyfte upp den nya träkonstruktionen till den halva av Calle del Lago där vi fick riva muren igår. Vi funderar på om vi ska gjuta nya stenar och göra en ny mur eller om vi ska använda oss av glas så att det blir helt öppet nedtill. Vi får fundera ett tag till så växer beslutet säkert fram.
altan6

Vi har ju fått lov att ta ned parabolen till Viasat så vi har varit utan TV i två dygn. Det gör inte mig något, men Livskamraten har varit som en äggsjuk höna (fast tupp). Idag har han i alla fall lyckats flytta parabolen till annat ställe OCH få bild, så han är lycklig. Önskar er en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.