Spänningen stiger

Snart börjar fotbollen, Sverige – England. Jag hoppas det blir en trevlig match full med kämpaglöd och bra fotboll. Vi har laddat för en G&T i första perioden, middag i halvlek, ytterligare en G&T i andra halvlek och något mousserande till hallonen, jordgubbarna och glassen ute på altanen efter matchen. Så vi är beredda.

I övrigt har det varit ytterligare en oerhört varm, men blåsig dag. Jag kämpar med alla dessa takreglar som ska målas, svär för mig själv, blir jättekladdig av färg, men vad gör man inte för sin egen dröm. Nu kan man börja se hur det kommer att bli och det kommer att bli helt underbart! Vågorna har gått höga idag, så höga att båten hade blivit vattenfylld. Vi hjälptes åt att vända den och sedan kastade jag mig i vattnet. Det är det bästa som finns, bara slänga sig i vattnet oavsett vilka kläder man har på sig. Det kändes som Medelhavet med dessa härliga vågor som kom svepande. Tänk att man får ha det så här bra. Trevlig lördag till alla oss svenskar.

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Go’kväll, matchen gick inte vår väg men hoppas att kvällen blev bra trots det, här blev det också go’ middag efter att vi slickat våra sår – livet går vidare. 🙂

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Detsamma här, vi tog även bubblet till hallonen och jordgubbarna. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.