tror inte det är sant…

1. Nu har vi 34,5 grader här på sjösidan.

2. Vi har +24 i vattnet, underbart!

3. Det fattas delar i vår fönsterbeställning från Byggmax. Precis som det fattades delar i vår beställning från Skånska Byggvaror på taket så upptäckte vi idag att det saknas delar för att kunna montera in fönstren. Bläää! Vad hjälper det att man gör en avstämning att leveranser stämmer med följesedeln? Allting stämde ju men när man så öppnade de små paketen så var innehållet inte rätt. Så nu har vi halva taket lagt och väntar på tätningslister. Få se när de kommer. Sedan är det fönstren.

Vi har satt in ett långt 4-metersfönster och i morgon ska vi sätta in det andra långa fönstret, men de små fasta fönstren kan vi inte göra något åt. Hur länge ska vi behöva vänta på att få det materialet? Det känns inte så roligt just nu.

fönstermontering

Det är märkligt hur atmosfären förändrades på vår altan / vårt nya uterum när fönstret kom på plats. Det blev genast karaktären av ett riktigt rum. Längtar tills allt är klart. På lördag eftermiddag åker hantverkarna iväg på några dagar i väntan på materialleverans. Det ska faktiskt bli skönt att slippa ljudet av verktyg ett par dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.