280-årskalas

Ibland blir det inte som man förväntat sig. Hantverkarna kom, men en av dem var sjuk, sannolikt av värmen. Så det blev till att åka på apoteket för att köpa vätskeersättning, slut. Till ICA, slut, men där fanns recept på egen tillverkning av vätskeersättning. Så jag skötte om henne och såg till att hon hade det lugnt och bra.

Sedan kom lördagen och 280-årskalaset. Då regnade det….. eftersom vi inte fått tak över hela uterummet så blev det lite panikkänsla, men med hjälp av de två hantverkarna så fick vi ordning på rummet.

20180804_155347Här har vi dukat fram glasen i väntan på ”bubbel”. Snittarna ligger färdiga i kylen. Nu kan gästerna komma.

Så kom de och du milde, så trevligt det blev. Vi sjöng till de fyra 70-åringarnas ära, fantastiska sånger ihopdiktade av vår lokale ”Evert Taube”. Vi åt snittarna, mycket beröm fick jag, och vi drack bubbel. Sedan kom våra tre inbokade bilar och vi åkte iväg till Sundsvall och båten Medvind. Vi fick en underbar båttur, tre timmar i strålande sol, med god mat och dryck samt trubadur. Kan det bli bättre? Väl tillbaka till kajen så väntade våra taxibilar och det blev en färd tillbaka hem till oss.

Mer sång, mer gott att äta och dricka, mer sång och ändå mer sång, milde tid vad vi firade våra 70-åringar. Tur att alla grannar var på festen, annars hade de nog klagat på det höga ljudet…… och alla dånande skrattsalvor. Jag ser fram emot fler fantastiska kvällar i vårt ”nya” uterum.

20180805_190026Livet är så gott ibland!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.