tankar i sommarkvällen

Det är fortfarande +21 i vattnet, det får man vara tacksam för. Idag kändes det lite kallt när man gick i, men efter första doppet så var det bara underbart som vanligt. Jag är glad så länge jag kan fortsätta att ta ett dopp varje dag. Man skulle kanske prova att bli vinterbadare……..

Jag gjorde illa mig i en lilltå för snart 14 dagar sedan och nu har jag fått acceptera att den sannolikt är bruten. Jag tejpar och försöker gå barfota så mycket som möjligt, men ibland måste man ju ha skor och då blir det så ont, så ont. Igår och idag har det varit extra ömt och svullet så det känns inte så roligt. Det är ju ingen idé att åka in till lasarettet för det är väl inte mycket man kan göra med en fraktur i lilltån?

Nu ska jag gå med i PRO så jag kan vara med på deras aktiviteter i höst / vinter. Skulle behöva lite styrketräning, lite vattengympa och kanske en språkkurs för att hålla hjärnan i form. Man måste börja ta hand om sig lite grand.Ska man bo här så måste man skaffa lite mer kontakter utanför byn. Jag saknar mina promenadtanter, suck………………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.