En helt vanlig dag

Helt plötsligt fick jag höstkänning. Direkt i morse när det var grått och mulet ute, när det kändes svalt och regnet hängde i luften. Jag satte igång och städade sovrummet, renbäddade, tog fram nya gardiner…… och gick sedan ut en stund för att hämta en sak. Höll på att ramla baklänges så varmt var det. Vad hände med höstkänningen?

Nej, det blev en lång simtur även idag. Denna gång fick jag hunden med i vattnet. Han är nu schamponerad och luktar så gott. Vi har sedan suttit ute och haft det skönt, men nu har det börjat blåsa, sydlig vind vilket inte tillhör vanligheterna. Det brukar alltid vara västlig vind så det känns lite märkligt.  Nu blåser det in i uterummet. Nu hoppas jag verkligen att våra hantverkare kan ägna sig åt oss nästa vecka och göra helt färdigt så vi kan känna att ”nu är det klart”.

En annan sak vi gjort är att vi har skruvat fast något slags ”paraply” över parabolen. Livskamraten fick klättra ut ta genom sovrumsfönstret, ned på det nya plasttaket till uterummet och skruva fast det. Livlina fick han ta på och jag höll i linan.

livlina

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.