Rent skitsnack

Gillar du inte skriverier som rör kroppsliga funktioner så rekommenderar jag att du slutar läsa här.

Det börjar bli kris med våra toalettmaskar. De hotar med diverse maskningsaktioner, de hotar med att börja bygga ett torn för att komma sig upp ur toaletten och visa att de menar allvar (burr, jag vill inte veta vad de ska bygga det tornet av). De begär ökad bemanning, säger att det hjälper inte hur mycket de ligger i (med varandra) eller delar sig mitt itu, de är inte tillräckligt många. De pekar även på att läkare signalerat att ”det är skadligt att använda toalettpapper” (rackarns, nu är det någon som läst på toa igen), och menar att vi borde klistra upp artiklarna på toastolslocket så att alla ser.

Dessutom hänvisar de till följesedeln från Compostera som klart och tydligt anger att det är en toalett för fritidshus vi köpt, inte en för året-om-boende och absolut inte med tanke på att vi ständigt ska ha inneboende.

Ack ja, jag bara fortsätter skrapa bort tapeterna i det blivande badrummet och hoppas och ber att mattläggaren ska komma, tätt följd av leveransen av den nya toaletten. För att försöka blidka maskarna så ska vi även låta lägga en snygg golvmatta inne på toaletten och sätta ny fogskum runt röret ned till tanken i källaren.

De är viktiga för oss, de små maskarna, och vi är så glada över att inte behöva använda rent vatten för våra toa-besök.
Man får väl acceptera lite skitsnack från dem ibland!

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Skrattade faktiskt högt åt dessa maskar … kan det vara så att de skulle jobba lite hårdare om de fick höjd lön å kanske lite OB tillägg haha… 😀

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, vi har föreslagit det, men icke. De är tydligt överansträngda och behöver få arbeta i ro…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.