Semester

Vilket förskräckligt oväder det blev på Mallorca, bara några mil från där vi var. Vilken tur att vi åkt hem, men så förskräckligt för dem som drabbades av ovädret…… Denna vår vecka på Mallorca, det första besöket där överhuvudtaget, var underbart! När man haft en sådan arbetsgivare som jag haft så får man en slant att resa utomlands för när man gått i pension. Tack snälla företag! Pengarna måste användas enbart till min resa och det blev nog så att vi valde ett lyxigare hotell med All-inclusive, något som vi inte brukar gilla.

Men vilket hotell! Vilken mat! Vilken service! Helnöjda, det är vad vi är. Hotellet, AluaSoul Mallorca Resort, var nyrenoverat, fräscht och med underbar personal. Det vi gillade mest var den avslappade stämningen som rådde, trots att det var så ”fint”:

avslappat

Detta var ett fantastiskt rum, utanför matsalen, med glaspartier ut mot den stora ytan med swimmingpooler, sittytor, plats för underhållning, baren…. på kvällen var divanerna fulla av människor som låg och slappade, som spelade kort, som satt och pratade, precis som hemma i vardagsrumssoffan, så härligt!

godis1

Utbudet av desserter var lika imponerande som utbudet av varm och kall mat.
godis2

Gissa om jag saknar efterrrätterna……..godis3

Vi har nog aldrig varit så nöjda med en semester, eller så har vi aldrig varit mer i behov av en.

I eftermiddag och i kväll har vi suttit ute i vårt uterum, +40 grader, när solen låg på. Vi ska inte klaga. Vi hann bara gå in så blev vi tvungna att gå ut igen, titta bara.
20181011_182136

Sjön Öjen bjuder på sin magi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.