Mysig film BookClub

Igår kväll var jag på bio med ett par granntanter. Vi såg filmen Book Club och jag säger bara – vilken mysig film! Fyra fantastiska skådespelerskor: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen. Dessa kvinnor har åldrats med behag måste man säga. Bara en av dem har tydligen lagt sig under kniven för att förhala åldrandet (enligt vad vi kunde se i alla fall). Filmen beskrivs på detta sätt enligt Filmstaden:

”Diane är nybliven änka efter 40 års äktenskap. Vivian njuter av män utan att ha några tankar på vidare relation. Sharon försöker fortfarande komma över en skilsmässa sedan ett årtionde. Carols äktenskap går på tomgång efter 35 år. Denna hysteriska film handlar om fyra kvinnor i en livslång vänskap vars liv vänds upp och ner när deras bokklubb bestämmer sig för att läsa ”Femtio nyanser av honom”. Från att upptäcka ny romantik till att återuppliva gamla flammor, inspirerar de varandra för att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa kapitlet.”

Så mycket humor, sådan glädje, ett par igenkännande glimtar (speciellt från ett provrum). För att inte tala om vilka herrar dessa damer möter, äldre herrar som även de visar att livet har mycket att ge bara man tar tag i det. Så mitt tips: vill du skratta, må gott, gå gärna och se filmen. Lär av den, livet är inte slut förrän det är slut. Njut av varje dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.