Mycket att göra, blir lite retlig

I förrgår skulle vi fortsätta att montera ihop duschkabinen. Nu var det dags för dörrarna och jag hade verkligen läst monteringsanvisningarna ordentligt så jag kände mig som ett proffs när jag satte dit skruvarna och listen. Det är så små skruvar att Livskamraten inte klarar att hålla dem. Så lyfte vi den första dörren på plats, med mycket möda, och när den var på plats så konstaterade jag att det var fel dörr. Nog är det väl märkligt att man har 50 % chans att göra rätt och då blir det oftast fel. Är det Murphys lag???? Vi beslöt att fortsätta dagen efter, alltså igår.

Glad i hågen monterade jag skruvarna och så var det dags att sätta dit listen. Vi såg att den fått sig en knäck så plasten tryckts ihop, men vi trodde att det skulle fungera ändå. Vi försökte och försökte, men fick ge upp. Vi måste få en ny list helt enkelt. Humöret var inte topp då kan jag tala om.

Vi gick ned och satte oss och försökte gå ned i varv, det var ändå dags att börja med middagen; quorn och wokade grönsaker. Hur det nu var så kände jag ingen motivation att laga det utan vi beslöt oss för att ringa och beställa en pizza. Nu är det så att vi bor ju på en liten privat väg så det var spännande att se om de skulle hitta hit. Men efter bara en liten stund ringde pizza-killen. Han hade kört efter gps och befann sig bara en liten bit från infarten till den lilla vägen. Jag dirigerade honom tillbaka till den lilla vägen, fick honom att köra över bron, vi hade satt ut en marschall som vägledning, men jag gick ut, stod där i bara långkalsonger och kollade efter vägen. Vi pratade hela tiden och det var en lättnad, för oss båda, när han kom fram. Glad och trevlig var han och nu fick han se en helt ny del av Njurunda, en del där han aldrig satt sin fot.

Vi åt pizza, tog en glas vin och sedan blev det till att slappa framför Bytt är bytt. Vårt dåliga humör hade lättat lite, men det låg fortfarande som en grå dimma kring våra huvuden. Nu ska vi åka iväg och lämna in listen och be att de reklamerar den till företaget som tillverkat duschkabinen.

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Den där Murphy känner jag igen, brukar husera här hemma också. Tur att man kan väga upp sämre saker med goda 😀 Ha en trevlig helg! //Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, Murphy har en tendens att dyka upp ibland, elände. Men som sagt, det händer bra saker också. Tur. Kram

  2. Monica Nordlund

    Go’ afton, ja du ibland är det nära att man kokar över, det ska inte krångla. Men vi har tur vi, den lokala Pizzerian ligger bara ett stenkast bort, så den får sej en påhälsning då och då 🙂
    Kram!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Roligt att höra från dig, har tänkt på dig, men inte kommit längre än tankar. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.