Fredagskväll

Reflekterar, tur att man inte är politiker…att stå ut med sådant tjafs och elände. Det är bara eländet i Svenska Akademien som är värre. Visst avlönar vi våra politiker? Har de verkligen förtjänat sina löner?  Vore det ett privatföretag så hade de fått gå……

Apropå privatföretag, jag var till min förre chef med en julblomma i veckan. Så roligt det var att träffa honom och hans fru. I fjol var hon sjuk, och han var ute på promenad när jag åkte dit, så då blev det ingen träff, men i år så var de friska och krya. Vi har många gemensamma minnen att ventilera, han utifrån hans synvinkel och jag utifrån min. Många glada skratt blev det. Vi är väldigt eniga om att vi trivs som pensionärer och att det varit lätt att klippa bandet till jobbet. Roligt.

Jag hann även träffa ett antal andra ”gamla” vänner när jag var hem och ja, jag saknar närheten. För att inte tala om närheten till gamla faster och barnbarnen. Det svider i hjärtat när jag tänker på att vi inte kommer att träffas allihop denna jul. Men vi ska få ha två barnbarn över mellandagarna och jag hade tänkt att boka biljetter till musikalen Pelle Svanslös. Men biljetterna var slut så det blev till att boka ett cirkusäventyr istället. Idag har jag varit och köpt nya täcken så ingen ska kunna säga att de fryser när de är här.

Jag hoppas ni alla får en underbar helg. Ta det lugnt och låt er inte stressas av julen.

Minions-for-desktop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.