Bakslag

Idag hade jag tänkt göra den lilla TV-väggen klar. Men ödet ville annorlunda. Det blåser rejält idag och Livskamraten känner av väderförändringen. Han har alltså legat och slumrat, med värktabletters hjälp, på soffan mer eller mindre hela dagen idag. Eftersom TV-väggen finns i alldeles bredvid så har jag inte kunnat göra någonting.

Istället har jag suttit vid datorn, gjort färdig bokföring åt två företag för 2018. Visst är jag snäll som gör det ”bara därför att”? Det är roligt att hjälpa till när man ser att det behövs. Så har jag planterat om två stora pelargoner, inte lätt att göra det ensam för krukorna är tunga. Livskamraten var upp en kort stund och jag passade på att erbjuda kaffe, men ack nej, han bara gick tillbaka till soffan och somnade igen.

Suck, han har så fruktansvärt ont. Det är tungt att se honom. När han gick och lade sig igen så gick jag upp till sovrummet och lade mig att läsa, vad annat kan man göra? Som vanligt när jag läser så glömmer jag omgivningarna och mår bra så när en av grannarna ringde och bjöd på kaffe på onsdag, så kändes det alldeles utmärkt igen.

Imorgon är det dags för Läsecirkeln, trevligt! Jag hoppas vi alla har en bra vecka framför oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.