Man måste kunna slappna av

Burr, vilken jobbig dag det blev idag. Massor med telefonsamtal och meddelanden på telefon, man kan bli slut för mindre. Mot kvällssidan så tittade solen fram i alla fall och naturen runtom oss hjälpte mig att återfå lugnet. Jag föreslog att vi skulle beställa hem pizza och ta ett glas vin i lugn och ro i uterummet. Till och med inviga de udda glasen som jag köpte på Returmarknaden för några år sedan men som bara använts som dekor. Nu skulle de invigas i alla fall. Men se, någon pizza blev det inte. Utkörningsbilen var på service minsann.

Men skam den som ger sig, vi hade grillbacon, halloumi, strips, tomater och massor med basilika så det blev bara till att starta grillen så fick vi oss en  härlig middag i +21 värme i uterummet. Då kan man slappna av.

glas1 middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>