Städdag i Maj

Idag strålar solen redan från morgonen, +11 i uterummet. Känns väldigt bra. Vi har ägnat oss åt att göra klart de sista detaljerna där och städa bort skräpet som hamnat där under vintern. Vi praktiskt taget bor därute nu, går bara in på kvällen när solens strålar försvunnit och med den, vår värmekälla.

Idag ska det städas på annat håll, på MajSkansen, vår samlingslokal nere vid ån. Vi har fått en ung, alert trebarnsmamma som ordförande i föreningen så nu händer det saker minsann. Man måste beundra dessa driftiga människor som finns överallt i vårt land…som fixar och donar hela tiden. Suck, man hänger inte med men gå dit och städa en stund, det måste man. Få se vad det blir, inomhusstädning eller krattning.

Nya friska tag så blir det en härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>