Älvor och deras hus

Nu har jag snöat in fullkomligt på att bygga älvhus. Jag är inne i en period när jag inte kan somna på kvällarna och då ligger jag och tittar på bilder av älvhusbyggen. Fantastiskt vad folk hittar på. Så nu är jag i full gång och samlar på saker som jag ska använda mig av när jag bygger. Idag satte jag lite växter som ska finnas i älvans trädgård.

Älvblomma1Det är två minikaktusar och en svärmors tunga, modell mindre. Nu får de stå och växa till sig i kryddplanteringarna till dess att jag klurat ut vilken modell jag ska ha på mitt lilla hus. Till dess får jag fortsätta samla småprylar. Jag gav ju bort allt jag hade när vi flyttade i fjol (gissa om jag ångrar mig…)

Imorgon är det dags att åka på Läsecirkeln och sedan åker jag raka vägen norrut. Måste ju vara med på mina SCA-tanters lunch på tisdag. Vi ska äta lunch på Levar Hotell och sedan blir det till att besöka Häggströms Varuhus och H&H och vad vi nu kan hitta på. Det kan man ju inte avstå från. Jag önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>