Ljuvligt

Nu har det varit två underbara dagar och direkt så glömmer man allt om kyla och blåst. Nej, här är alltid vindstilla och soligt. Nu har jag samlat på mig lite miniatyrsaker  så nu kan jag börja sätta ihop dem till bostäder åt älvorna. Mysigt. Livskamraten är inte pigg så en hel del energi har lagts på att hitta en vettig läkare som faktiskt engagerar sig i sina patienter. Nu har vi äntligen hittat en sådan och han gjorde precis vad som behövdes. Tittade över smärtlindringen, satte in nya mediciner, ordnar remiss för ny röntgen, konstaterade att sista fallet resulterade i ett brutet revben och planerade framåt för att klargöra varför Livskamraten svimmar när han vrider på huvudet och framhöll möjligheten till sjukgymnastik. Vi var så glada båda två när vi lämnade Vårdcentralen och ville bara ropa

ÄNTLIGEN!

Det finns alltså fortfarande människor (läs läkare) som orkar engagera sig, tack och lov för dem. Nu kanske vi kan hoppas på lite smärtlindring åt min Livskamrat.

Det känns bra och nu ser vi fram emot en lättsam vecka innan vi åker söderut för lite aktiviteter och semester, nya intryck helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>