Så det kan bli

I förrgår glömde jag min mobiltelefon i solen. Den talade om att den var överhettad och jag lät den svalna. Den fungerade bra på kvällen, men morgonen därpå så flimrade den bara. Det gick inte att göra något. Då jag dessutom har kraschat skärmen så gav vi upp försöken att väcka liv i den och tänkte bara flytta över SIM-kortet till en gammal telefon. Medan jag höll på med detta så gick jag och hämtade en flaska av min favoritdryck, Aloe vera. Jag har redan berättat att jag har ett begär efter denna dryck och jag bara häller i mig den.

Så även denna gång, klunk klunk, men så dålig……. aj aj, det är flaskan där jag har gödningsmedlet till mitt citronträd………….. vem har ställt in den i kylskåpet!!?? Det var inte gott, det kan jag tala om och resten av kvällen gick jag och kände efter…mår jag dåligt…vill jag spy…får jag utslag….Men allt gick bara bra. Men man vet ju aldrig, jag kanske snart börjar blomma på samma sätt som mitt vackra citronträd blommar just nu.

citrus

Idag åkte vi i alla fall iväg och köpte ny mobil. Som vanligt blir man alldeles bortkollrad när man står där i butiken. Det slutade med att vi betalade 2 kr för en ny telefon till mig, en gratistelefon till Livskamraten och ett nytt abonnemang på internetuppkopplingen hemma, ett s.k familjeabonnemang. Dessutom ett nytt mobilskal som jag faktiskt fick gratis för de tyckte jag verkade behöva det när de såg hur min gamla telefon såg ut. Fram till den 20 augusti betalar vi våra gamla abonnemang, men därefter blir det nytt och det ska dessutom vara billigare än det vi har nu.

Jag förstår ingenting…..

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Man behöver numera nån utbildning för att förstå sig på hur telefoner och abbonemang funkar.. men kul med ny telefon även om det tar flera dagar att lära känna en ny och sörja sin gamla haha.. kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, fy sjutton vilken tid det tog att lägga tillbaka Swish och banken och bankID….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>