”Man kan alltid drömma”

Vi ringde efter pizza igår, efter att jag lyckats installera BankID och Swish på den nya mobilen. Jag var i uterummet när pizzabudet kom varför jag öppnade dörren dit och mötte honom. Han såg sorgset på mig och sade ”så fint ni bor. Så här vill jag också bo”. ”Ja, det borde väl bli möjligt”, tyckte jag. Han suckade tungt och mumlade ”det kan man drömma om”.

Ja, tänk så fint vi bor. Vattnet, naturen alldeles omkring oss, kan det bli bättre. Jag hoppas det går bra för killen, att han ser pizzabudsarbetet som en startpunkt och att han strävar vidare. Då kan han kanske hitta ett mysigt ställe även han.

Idag har vi också haft sista träffen med Läsecirkeln för denna termin och nu är vi fotade inför artikeln i det lokala bladet. Tanterna verkar tycka att det är spännande så jag hoppas verkligen att det blir bra. Nu kommer vi att ta en avslutning på Restaurang Opus och sedan träffas vi inte förrän i september. Man jag har en tanke om att bjuda dem på kaffe i augusti. Få se hur det blir med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>