Åter i vardagen

Vi har haft en liten semester. Start i Stockholm med övernattning på Ulfsunda Slott. Champagne i den vackra trädgården, därefter en middag som var helt underbar. Även priset var ”underbart” kan man konstatera så här i efterhand. Men trevligt hade vi tillsammans med ett annat Gästa-par. Dagen efter tog vi oss till Solvalla för att se Elit-loppet på plats. Regn, blåst, massor massor massor med människor. Vi stod där och frös ett tag men sedan fick vi nog och åkte iväg till Norrköping. Där övernattade vi på ett B&B Villahotell och det var underbart trevligt och fräscht. Dessutom kunde vi se finalmatchen FInland-Kanada och det var ju en härlig match.

Dagen efter bar det iväg ned till Österlen, Skillinge, detta vackra samhälle alldeles vid vattnet. Där har vi nu tillbringat några härliga dagar tillsammans med våra goda vänner (min extra-syster och hennes man). För att inte tala om hunden, en väldigt charmig Labradoodle, milde tid så go han var. Vi har åkt runt och tittat på vackra trädgårdar och mysiga affärer. Ja, hela Österlen är ju som en enda stor trädgård.

Nu är vi hemma och med oss har vi sparrisplantor, rosor och lite annat smått och gott. Få se var vi kan hitta plats för allt ute i vår alldeles egna trädgård. Vi är inte ensamma utan har ett par barnbarn här som vi kan utnyttja till  max som gratisarbetare, bra va…

Nu gäller det att hitta tillbaka till vardagen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.