Intet nytt

Nej, inget händer med garaget. Arbetsplatsen ligger tom och öde. Bonden med sin grävare lyser med sin frånvaro. Alltså har dagen ägnats åt shopping.  Plädar och kuddar till husbilen för att lyxa till den lite, schampo och balsam i mängder (behövs när man har barnbarn modell större här), LED-slingor till uterummet, fyra hopfällbara solstolar att ha med i husbilen, ack så mycket saker som man egentligen inte behöver. Det kanske vore dags att prova med ett shoppingfritt år, eller åtminstone halvår.

Jag undrar om jag skulle klara det…egentligen brukar jag inte handla så mycket åt mig själv, men desto mer åt andra. Men kan man låta bli att köpa saker…jag kanske skulle prova. Börja med en månad och se hur det går. Frågan är bara vilken månad som är mest lämplig. November kanske, om jag köper på mig många värmeljus under oktober….då kanske det finns mer pengar kvar i december. Ja, mina vänner, det tål att fundera på. Jag återkommer i ärendet.

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Gör som jag …. köpstopp gäller …. Man slipper ränna runt i affärer . Bättre att gå ut i skogen !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>