Blev en liten paus

Det blev en liten paus i skrivandet. Förra tisdagen och onsdagen tappade jag orken helt plötsligt. Var aktiv på förmiddagen och däckade helt på eftermiddagarna. En väninna som träffade mig tvingade mig mer eller mindre att lova att gå till läkaren på akuttid på torsdagen och, trots ett inre motstånd, så gjorde jag det. Snabbsänkan visade 140, syremättnaden var dålig och rasslet i lungorna var illavarslande så det blev till att åka direkt till sjukhuset för lungröntgen. Lunginflammation! Med stor sannolikhet har den virusutlösta lunginflammation jag hade i september övergått i en riktig bakteriell sådan. Så det har varit sängläge, penicillin och andas i flaska som gällt senaste veckan. Som jag har sovit!

Hela förra veckan tränade jag Linedance varje dag, i måndags var jag på träningen och till min lycka kunde jag hänga med i tre olika danser på ett bra sätt. Övriga danserna gick skapligt så jag var aktiv hela träningen. Troligen var det träningen som gjorde att jag däckade helt på tisdagen. Jag hann i alla fall ut och handla inför fredagens Oktoberfest; tysk öl, Jägermeister, Bratwurst och en massa andra korvar så nu har vi i alla fall något att äta och dricka. För festen blev ju inställd förstås. Så kan det gå.

Jag tar hjälp av naturen, det är en lycka att se vad som sker där utanför sovrumsfönstret.
sovrum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>