Härliga Norrland!

imageJag har bilat igenom Norrland och insett hur mycket fint som finns att se överallt. Det jag tycker är lite synd är att vi är dåliga på att skylta upp badplatser, friluftscampingar, vindskydd m.m. Bilden med vattenfallet är från Forsaån utanför Pilgrimstad. Det var nästan omöjligt att hitta dit men väl värt resan. Naturliga vattenfall, forsar, klippbad samt ställen för de allra minsta där det var lugnt vatten & grunt. Jag är ganska säker på att liknande pärlor finns närmare Dorotea men den stora massan av människor vet inte vart de finns utan skyltning & kartor. Jag sitter & grunnar på en lösning på detta. Till nästa sommar kanske?……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>