tillbaka :)

 Länge sen man uppdaterade här! Dags kanske att börja igen?

Nu börjar väl endå sommaren ta slut eller? Tycker då det blivit lite kyligare ute :)
Min sommar har jag tillbringat mesta dels till att endast jobbat, hade 1 vecka ledigt i sommar då tillbringade jag den veckan i stockholm, vad underbart att va hemma sist jag var hemma var i Januari faktiskt Så det var gudomligt najs och vara hemma :) Åker nog ner snart igen eventuellt redan till helgen … Sedan har jag självklart vart med min son Alvin tillsammans har vi ju vart och badat, badade en dag på Umelagun vilket han stormtrivdes på, ville verkligen inte gå där i från när vi skulle hehe..
Sedan har jag ju vart mycket med E han är min bästaste vän, min hjärte vän och gud vet vad jag hade gjort utan honom i sommar? Han har verkligen ställt upp och hjälpt mig och stöttat mej när det vart som jobbigt, tillsammans har vi vart på Nolia och kikat vilket var super trevligt, sen har vi ju självklart vart på bio också vilket var super mysigt det med tillsammans med T, vi såg Sista Harry potter, jag älskade den medans E och T  tyckte den var skit dålig, Se så olika smak man kan ha hehe :) Men samma sak med E han har jobbat, så mycket att till och med jag sakt att han måste lugna ner sig lite, Men lyssnar han? naah jag tror inte det ;) haha …  Nu denna vecka blir det bara lugnt i hushållet Alvin ska väl på dagis och jag ska väl förhoppningsvis hoppa in och vicka nånting, kan ju alltid hoppas dem ringer från solis och behöver mej :) Nej nu ska jag nog ta och krypa ner får försöka vara med flitig att blogga hära , har en till blogg på finest som heter http://finest.se/jenniferfast kika in där också :)  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>