Mys dag :)

 Hallå, Idag har jag och Alvin haft mys inne i stan med Mamma min shopping runda på stan och sväng till strömpilen, Även igår var vi in på shopping runda i stan då hela familjen åkte och Sandra B jätte mys vare! Igår fick jag med mej hem en tröja i leoardmönster d var de enda jag handla igår, Idag fick jag med mig en kläning i leopard mönster och ett par Termobyxor i märket WARP sjukt snygga e dem ;) Tycker jag iaf! & alvin fick med sig en liten ponnyhäst som han tycke va söt och ett par nya blå fina gummi stövlar.. Sedan här hemma så har jag haft tvättstugan och så har jag städat hela nedre våningen av lägenheten så nu ere bara övrevåningen kvar vilket e 2 rum att städa endast hehe, sedan tog Jag och alvin fram Fredagsmyset och kollade på den här rått filmen som gick Råttatoulie (Stavning?) vilket har vart jätte mys, Mamma och son tid är den bästa tiden :)  Och nu börjar det närma sig läggdags för mig vilket ska bli jätte skönt för jag e verkligen sjukt trött och i morgon väntas det utgång ska bli trevligt, var 4 veckor sen nu jag var ute och roade mej så det ser jag fram emot träffa lite folk :)  Hoppas ni andra får en riktigt trevlig helg, Nu ere dags för mig att tänka på refrängen :)  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>