Natten var kämpig för mig och Alvin!

 idag har det vart en rätt lugn dag, Skulle ha jobbat egentligen men Alvin har haft en jobbigt natt ellerbåda har haft en jobbig natt då Alvin vaknar upp och säger att han e "varm" tar temp på han och han ligger på 39,8 Och han får Alvedon öppnar ett fönster för att få in lite kyla men han kan inte somna om, lägger sig kollar på film, sätter sig upp säger inget utan bara sitter.. Lyckas somna kl 6 imorse och då insåg jag att jag måste vara hemma kan inte åka och jobba och lämna han på dagis när han har feber, På Förmiddagen tar jag en ny temp på han då låg han på 38 grader alltså de hade sjunkit.. 
Vi tog det lugnt på dan och bara myste sedan vare 3 års kontroll vid 3 tiden på BVC så tog en temp då låg han på 37,8 och de märktes att han var piggare för han lekte på och 3 årskontrollen gick bra och det var som han aldrig varit sjuk? Jag har ingen aning om vad det var för nånting /: 3 dagars feber som vara i ett dygn eller vadå? Skumt ialla fall! 
E, Jag saknar dig min vän har snart inte sett dig på en heeeel vecka, Jag vet du jobbar mycket och de e mycket med stoppena osvosv. Men jag saknar dig ju vännen hoppas vi ses snart!  Har fått ett datum nu för begravningen av älskade vännen Fredrik 7 Oktober kl 14 i Eds kyrka i upplandsväsby perfekt eftersom jag åker ner den 5e oktober och stannar till den 10e HELT perfekt!  Jag saknar dig Fredrik fan att detta skulle hända dig! 
Vi ses snart i know 🙂 

 

När synt? Självklart fick han inte sitta så där länge alls 🙂
Ni kan väl blunda för röran runt omkring? haha Alvin hade precis haft ett litet utbrott och kastat filmer och Leksaker runt i vardagsrummet, och tallriken aah vi tjuvade faktiskt idag och käkade framför tvn, Vad för mat? ah det var korvstroganoff och Ris 😉 haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.