Heeeej Västerbotten!

Nu vart det ett tag sen jag skrev right & visst har ni saknat mig ärligt ? ha jag vet endå ni har det ;)  Jag har iaf haft fullt upp med häst, Skola, sjukdom samt flytt ja jag har flyttat IGEN . Till göteborg denna gång , nej jag driver är kvar i Norrköping fast vi har dock bytt upp oss från en 2a till en 3a och dessutom närmre stan nu bor vi ca 15 min MAX promenad från stan & shopping sååå najs! Jag kommer btw upp snart så ni slipp sakna mig så länge till runt jul där, kanske inte över jul men efter ;)  
Det blri bra  va? ha, ah nej så länge får ni titta in mina bilder see ya!

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>