Starkast (?)

Ibland undrar jag varför det är jag som måste vara den som är starkast, den som måste bryta när nånting inte är okej, säga i från, bryta upp och ta avstånd? Why me?  Önskar att nån någon gång kan ta över, så jag får vara den som bryter i hop, gråter & skriker!
Vad händer när jag verkligen, verkligen inte orkar vara den starkaste? Ibland blir det bara för mycket!

254541_10150205374146997_6545306_n

Jag saknar verkligen vännerna dem som alltid fick än att skratta, le & känna sig viktig. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>