4 Dagar kvar…

Idag fyller kära mor år. Grattis, grattis:-) Men hon har sagt ifrån sej all uppvakning så vi tar och träffas hela stora familjen och har avskedsmiddag för Nicolina och Marcus ist. Endast 4 dagar till bor dom i Umeå. Sen så drar dom söderut och hamnar i 08:a land*suck* Kommer att kännas konstigt att ha henne så långt borta. Spec nu när man är van att springa in på Expert när man är och handlar på Obs bara för att säga hej. Men dom är kloka, det måste jag erkänna. Dom flyttar nu innan dom har barn för när det drar ihop sej för familjeplanering får dom vackert flytta hem igen.

Fudgekaka ska jag iaf göra till Nicolina för det älskar hon. Sen så är jag så obeslutsam att jag inte vet om jag vill ha bulgursallad eller couscossallad till maten. Så jag gör båda delarna. Marinera kött till grillning och sen ska jag göra klyftpotatis i massor till middagen. Mamma skulle komma med en liten potatisgratäng om något skulle vara sugen på det. Jag tror jag ska göra en ädelost sås och sen måste jag knata iväg på lillkonsum och köpa gräddfil så jag kan göra vitlöks röra. Plocka bort och dra dammsugaren tror jag att jag hinner med oxå. Hoppas bara att det inte börjar regna så allt blir knas. Håll tummarna:-)

Måste ju visa vad Sixten fått för fint av moster Ida-Sara

En sommrig gul dress från P.O.P. Tycker den är så fin med sina små humlor på:-)

Moster Nicolina hittade denna när vi var på stan. En urgullig Emil body från Lindex.

Ida-Sara har även köpt denna till Sixten. Den blir han superfin i till hösten och då kommer dom att matcha varandra då hon har en liknande i svart:-)

Jeansjackan som jag jagade land och rike runt för. Var ju tvungen att visa hur jag tänkt att han ska ha i sommar. Tuffa jeans och en tuff skjorta så är utstyrseln komplett

Det är halva priset på alla smycken på Kappahl så denna kom hem till Emil. Han är överlycklig och känner sej supervacker:-)

Linus är ju inte mkt för smycken och bling så han fick två fina t-shirts från Lindexrean. Gillade den finklädda döskallen

Nä nu blir det att ta lite kaffe och sen kanske ge Sixten lite gröt. Sen börja stöka för kvällen.

Dagens Nalle Puh citat:

"Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa."
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.