*** Kerstins Fotoblogg ***

Vilken lyckad kväll!!

Oj, vad roligt det var på Hotell Forsen. Vi kom dit kl. 17 och där hade de dukat upp en stor grillbuffe´som smakade så bra.
Jag blev överraskad över alla som kom till mig och berättade att de hade läst min blogg. Kul!
Vi från Solhaga var de som dansade mest på hela kvällen, typ hela tiden. De berodde nog mycke på att vi hade en moster från Thailand i vårt sällskap som tyckte det var så himla kul att dansa. Hon kunde ingen svenska och knappt engelska, men det behövdes inte. Vi forstod varann ändå. Dansen har inget språk.

Jag vill skicka en stor kram till orkestern Frisco som spelade. Både duktiga och bra låtar.
En stor kram går även till Camilla och Christer med sin personal som hade ordnat en så trevlig kväll. Att man kan ha så kul i ’lilla’ Vindeln.

Nu är det en ny dag som började med sovmorgon och en dusch. Dricker te och äter smörgås. Jag vet inte vad jag ska ängna dagen åt. Kanske att jag åker på loppis i Norrliden.
Anders och svärfar Sixten har börjat riva tegel på taket. Det ska bytas till plåt. Ett stort projekt.

Bäst jag går ut och tittar till mina små älskningar. Ska bjuda dem på bröd och gräs.

Ha de gott i solen.

Kram Kerran 🙂

3 kommentarer

  1. Ulf Ericson kornv.18 92232 vindeln

    Tänkte att du ger dina höns bröd varje dag och du själv äter fläskfile o annat från grillbufen så tycker jag att de skall få smaka något annat, men å andra sidan har jag alldrig haft höns hemma jo jag har ju fru o en dotter och vid något sammanhang i TV blev dom kalladfe för höns . Ha en bra dag nu hoppas inte tegeltaket skramlar för högt . Bingo Uffe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.