*** Kerstins Fotoblogg ***

Sitter i Lagårn o skriver

Jag brukar sitta vid köksbordet o skriva, men vårat nät funkar inte idag så jag sitter i Lagårn. Det går en sladd från datorn upp till en låda under taket. Som bord har jag åkgräsklipparen. Exotiskt som bara den.
Anders är som vanligt på taket o jag pysslar med höns som tar lång tid nu när jag har så många o i olika burar. 6 vattenautomater ska rengöras. Det ska rensas skit, plockas ägg o titta så de mår bra. Men kul är det.
Vi är bjudna på middag i Buberget i kväll. Blir nog trevligt. Nu ska jag gå o städa husvagnen från vår Dalaresa. Ha de gött!!

Kram Kerran :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>