*** Kerstins Fotoblogg ***

Överskottsenergi..

Jag gjorde det igen. Höll på glömma bort att äta. Men jag slevade i mig äcklig svampsoppa innan jag slutade.
Nu ska jag på Konsum o köpa tårtbottnar. Tänkte bjuda mina tanter o jobbarkompisar på tårta på måndag. Då är det min sista dag på avd. C. 1 september börjar jag på avd. A.
Jag känner en överskottsenergi just nu. Beror det på cambridge tro?? Jag skulle kunna springa upp på en fjälltopp o joddla en truddelutt.. Tur att Helen räddar mig från att göra det. Vi ska gå broarna runt om ett par timmar. Då hinner jag hem, kasta in tårtbottnarna i skafferiet, byta vatten till hönsen o pussa Anders.
En perfekt tur för att stilla min överskottsenergi..

Kram Kerran :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>