*** Kerstins Fotoblogg ***

Mormor, 1 år av saknad, men bara fina minnen

Idag är det 1 år sedan min älskade mormor Stina somnade inför gott med mig, mamma och min morbror vid sin sida. Den dagen var inte rolig på något sätt, men den blev ändå till ett fint minne. Jag höll henne i handen när hon tog sitt sista andetag. Då hade jag kommit en kvart innan, så hon väntade nog på mig.
Jag och mormors kontaktperson på boendet gjorde henne fin. Jag tycker så mycket om denna person som verkligen ville att mormor skulle ha det bra på ’hemmet’ så att vi fick göra detta tillsammans betydde mycket för mig. Skickar en kram till henne här via bloggen 🙂
Mamma och Roger har varit på graven i kväll och satt en bukett rosor. Jag har inte varit där, men ska dit senare i vår och lägga dit en sten som jag köpt som det står ’saknar dig’ på.

Annars har dagen varit bra. Jag hade en väldigt trevlig och givande dag med chef och arbetskompisarna. God sallad till lunch som Irene gjort, TACK IRENE för den 🙂
Sedan pratade vi om arb.miljön, våra boende, hälsa, rutiner m.m Vi är en bra grupp som trivs tillsammans och kan göra en jobbig arbetsdag till något positivt. TYCKER OM ER ALLA!!

Har i kväll gått en promenad med Maria, Kennet och Fixa. Härligt förutom skavsåret på hälen 🙁

Nu sängen och arbetsdag imorrn. Vet ej var jag ska vara, men får ringa och kolla det imorrn.

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.