*** Kerstins Fotoblogg ***

När vi 2 blev 3

Igår kom han, dett lilla livet. Jag pratar förstås om Douglas. Mamma & co åkte mot Ystad i morse så nu ska Dogge vara med oss över en vecka. Han blev som fundersam när dom åkte och lämnade honom här. Han tittade på mig som om han ville veta varför..
Vi tog en långpromenad ner till älven. Han fick gå ner och bada benen och dricka. Han njöt av alla nya dofter som andra Vindelhundar lämnat efter sig 🙂 Natten gick lugnt till väga. Han låg hos mig en stund, sen hoppade han ner och la sig på mattan, sen kom han tillbaka en stund för att sen återgå till mattan. Kl. 6.40 kände jag en tass som krafsade. Det var bara att ta på sig kläder och gå ut och morgonpinka. Vi la oss ett par timmar till.

Maria rinde och vi tog en promenad med Dogge och Fixa. Dom kom jättebra överrens. Lekte som bara den nere på lägdan bredvid kvarnen. Vi åt en kycklingsallad innan vi gick hemåt.
Kl. 18 ska vi grilla här ute på altan med Maria, Kennet och Fixa. Ska bli mycket gott..

Värmen har varit enorm i denna dag. Nu är det 29 i skuggan, PUH!!
Jag och Dogge är i datarummet där ACn står och går för fullt. Skönt med en paus från hettan.
Ha en trevlig kväll allihopa!!

Kram Kerran 🙂

4 kommentarer

  1. Kerran

    Vet inte märket, men den är köpt på Claes Ohlsons för några år sedan för ca 3500:- Den är ganska stor..

  2. HB

    Tack för upplysningen. Det blir nog att åka till Claes Ohlsson och kolla in vad dom har. Köpte en i fjol på nån annan affär, minns inte vart. Men det var typ en ”stor resväska” med en slang som skulle vara ute genom fönstret. Inget speciellt hände trots vi provade ett bra tag, så den lämnade vi tillbaka nästa dag.
    Det skulle vara skönt om det funkade, sommaren är inte lång alls, men det GÅR INTE sova när det är tokvarmt!

  3. Kerran

    Den här funkar bra. Man stoppar ut en slang genom fönstret och ställer in gradtalet man vill ha. Igårkväll var det skönt att somna i ett svalt sovrum vill jag lova 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.