Just nu!

 Jag hoppas ni har haft en trevlig semester. Jag har skrivt ganska länge här på bloggen.  Nu kommer jag tillbaka här.

Tiden går fort. Nu är det augusti och semestern är över. Snart far turister härifrån. Det är tråkigt. Sorsele blir lugnt. Man börjar jobba igen och man stressar. Många barn börjar förskola och undomar fortsätter studera på sina kurser.

Nu har jag avslutat kursen på SFI. Då går jag till nästa steg. Snart börjar jag läsa engelska och studera vidare svenska. Tidigare studerade jag engelska i Srilanka. Jag hoppas, det hjälper mig så jag kan lära mig fort. Nu längtar jag till att läsa engelska kursen !!!!

Jag hoppas, ni får en trevlig helg !

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>