Regn, regn, regn…

Hur länge ska vi måste ha det så här regnigt?? Jag känner mig bara trött och på dåligt humör! Nej, nu vill jag ha sol varje da!

Midsommarhelgen gick fort men trevligt hade vi. Familjen Norberg/Lindgren(utom Fredrika) kom redan på torsdagkväll, dom har ju köpt stuga här (osett) så det var mycket spännande att höra deras utlåtande, väntade mej det värsta, men allt var bara positivt ,visade det sig, då vi träffade dom dan efter! Det var ju skönt!
På midsommarafton regnade det, naturligtvis. Vi åt middag här, sjöng och hade allmänt trevligt. Sedan blev det fotboll och det blev inte mindre trevligt då Turkiet gick och vann! Cengiz var jättestolt! Fick också besök av trevliga Gunnarn-bor, Erik och Clary och pojkarna.

Midsommardan var det faktiskt bra väder. Promenerade upp till Niclas och Maria och kollade läget och drack kaffe.

På kvällen var vi bjudna till Gunilla o Cengiz på middag och efteråt blev det tävling. Grenarna var lassokastning, pilkastning och att bära bomull på en sked i handen!!! Jag kan tala om att just det sista inte var lätt att med förbundna ögon plocka upp bomull på en sked och gå rakt fram och lägga ner i en annan skål. Du känner nämligen inte om du har något i skeden eller inte. Jag själv hade nämligen inte någon bomullstuss i min sked när jag kom fram till målet och skulle lägga den i skålen. Prova, det var kul att se på dom andra!!

Vi hörs, nu ska jag ner och jobba! Först ska jag göra ett besök hos Gunilla i bageriet!

2 kommentarer

  1. Gunnarnborna!

    Hej Kinna!
    vi är nu i Östersund och här är det ingen skillnad, Regn regn och åter regn. Tack för en trevlig midsommar och hälsa alla, som du säkert vet så efter regn så kommer solsken. vi ses!

  2. Kinna

    Tack detsamma! Va kul, nu vet jag att jag finns…!!
    Ska bara meddela att i dag har det inte regnat men det blåser. Värmen kanske kommer nu! Ha de bra, vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.