Lediga dar…..

Dags för en liten uppdatering! Det är en vecka sedan jag skrev sist och vi har fortfarande lika fint väder.

Jag var i Harads och Boden förra veckan, från tisdag till fredag. Tisdag och torsdagkväll var jag i Harads med Maria och barnen, onsdag och torsdag med Marcus och Ewa i Boden.

Hade sådan tur att det var Kommunmästerskap i skidor för årskurs 3 till årskurs 6 i Pagla på onsdan så jag fick se Fredrika tävla. Och hon åkte jättebra! Hon for iväg med en väldig fart så jag tänkte att det här kommer aldrig att hålla, men ack vad jag bedrog mig, av 61 tävlande i hennes klass kom hon på 6:e plats. Det var ett strålande väder så jag, Marcus och Ewa njöt av både tävling, fika och sol.

Efter det så åkte vi och kollade på Marcus nya lägenhet och sedan en tur på Dollar Store och Bodens Möbelaffär. Jag beställde faktiskt en ny soffgrupp där!!! Blev så förtjust i den soffan sist jag var till Boden och nu stod den kvar då jag kom så jag tänkte att det var nog meningen att jag skulle ha den. Transport upp till Arvidsjaur om cirka 2 månader, då får vi hämta den där! Trevligt.
Ewa och jag blev bjudna på god middag hemma hos Curt och där blev vi ett par timmar sedan satt vi hemma hos Ewa och surrade till mitt i natten. Mysigt!
Torsdag gick vi på stan och strosa, in och ut i affärer, fikade, åt lunch hos svärmor och hade det allmänt trevligt!
Fredag åkte jag hem igen och det är som vanligt; borta bra men hemma bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.