Mycket folk i rörelse

Har nyss avslutat golvskurning här nere i affären. Är på väg upp men såg datorn och kunde inte låta bli att gå in en sväng.

Det har varit en lika underbar dag  idag också, allt känns så mycket lättare när solen visar sig, samtidigt tycker jag att denna värme som vi har nu skulle vi ha fått ha i sommar också istället för det kalla väder vi hade då!

Här är mycket folk och det är jättekul att jobba. Två skolklasser från Finland gästar oss bl a och dom är sammanlagt femtioåtta stycken varav fyrtiofem barn, så gissa om det hörs när dessa barn kommer in……..men skoj är det! Sedan är det fortfarande fiskare här, svampplockare, stugägare och en del forskarstudenter från Tyskland. Vi har även haft två skidläger som haft det förståndet att lägga en del av sin träning här i byn, Piteå Elit var ett gäng som var här för ett par veckor sedan  och nu i veckan har ett gäng skidåkare från Älvsbyn varit här. Det känns mycket hedrande att dom återkommer hit varje år! Det måste ju betyda att Ammarnäs erbjuder dom något som dom vill ha, eller hur?

Sitter fortfarande ibland och funderar hur vi Ammarnäsbor skulle ta och fira detta med att Potatisbacken blev Sveriges åttonde underverk. Kanske någon av föreningarna skulle ta initiativet till en middag senare i höst. Sätta upp en anmälningslista och sedan beställa middag, för dem som anmäler sig, på Wärdshuset eller Ammarnäsgården.  Jag känner ialla fall att det är något att fira……hoppas att flera känner så!

Nu ska jag gå upp till mig själv! Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.