Kvällspromenad

Har varit på en trettiofem minuters promenad i kvällsmörkret. Träffade inte på en enda människa, det är väldigt lugnt i byn nu. Då jag kom hem tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av lite fika  så det blev kaffe och vaniljglass som jag avnjöt i soffan framför TV:n och Idol.  Håller också på med min stickning som aldrig verkar bli klar, men skam den som ger sig! Jag är helt ensam hemma nu,  Lennart har åkt till Norrbotten på älgjakt, blir borta till söndag.Hoppas verkligen på bättre jaktlycka denna gång för nu är det glest i botten på frysboxen! 

Tack för idag och jag önskar alla en god natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>