Positivt-Negativt

 Ååå vilket underbart väder vi har! Två kvällar i rad har vi kunnat sitta ute……vi är ju van attdet bara har varit kallblåst! Ätit en god grillmiddag och innan dess så har jag njutit i fulla drag av min lediga dag i detta kalasväder. Klippt gräsmattan, planterat ut mina lökar och pelargoner.

Strömlöst idag igen, Sanna och Lennart har inte kunnat ha öppet butiken sedan klockan tretton. Det är för j….igt, i lördags var strömmen borta men det var ju då det var storm så det är ju förståeligt men att den sedan gick i tisdags, igår och idag är mindre förståeligt! Lugnt och fint väder (åtminstone idag) och ändå bli utan ström….knas! Vilket inkomstbortall för oss och en massa varor som ligger/står i hyllan. Fick mjölk och bröd idag och vi har inte kunnat sälja något av dessa varor. Sedan allt annat……..ja, det är väl sånt man får leva med! Men betala dyr nätavgift det måste vi!!!!   

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    Usch säger vi här i skelet..igår hade vi över 30 grader inne på mitt jobb å fick kyla folk i duscharna-inte kul..när vi kom hem igår kväll hade vi 32,3 inne å det tog ett tag att kyla ner med AC´n, som är en livräddare!

    Men jag förstår att NI njuter, men här äre fööör varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.