Fortsatt snöande

 God fortsättning!

Ja idag är det redan annandagjul, helgen går fort när man har trevligt! Julafton firade vi uppe hos Gunilla och Cengiz. Mycket god mat och tomten gav oss fina julklappar!

Igår, efter all snöskottning så körde vi skoter upp till Bertejaur för att hälsa på våra vänner som firade julen där uppe. Det var ett himla väder, snö och blåst och inte hittade vi deras stuga heller, eftersom det var mycket vatten på isarna så ville vi inte irra så mycket på isen så vi vände hemåt igen.

Det snöar och blåser fortfarande men vi är inte lika drabbade som dom neråt landet. Vi har inga ikullblåsta träd och vi är inte strömlösa! Inte ska vi med något tåg heller…..vi mår bara gott! Var på en kort promenad och det var inte någon större aktivitet på byn, dom enda jag såg var traktorägarna som for runt och skottade på olika ställen.

Flaggorna vid den blivande "Träffpunkten" vajade så vackert i blåsten

En halvmeter snö har vi nu, ja, kanske lite mer, och det verkar ska fortsätta snöa. Såg Pistmaskinen i slalombacken igår så dom kanske får öppna lite tidigare i år. Hoppas det!

En kommentar

  1. Per Malmström

    Hej! Önskar Dig o Lennart god fortsättning o Ett Riktigt Gott Nytt År!…ser att Ni har vinter hos Er.Här är det +8,blåsigt o soligt. Ur led är tiden…Sven hälsar oxå!
    Vi ses till sommaren. Mvh Per M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.