Burr så kallt!!

Kallt vi har mer än 31 grader fortfarande!! Jag blir på dåligt humör då denna förbaskade kyla aldrig ger sig! Inga sköna promenader kan jag göra och ingenting annat heller därute!

Igårkväll hade vi 37 grader när jag och Lennart gick ner vid Hembygdsgården och ner till Lakafisketävlingen, vi fiskade inte men vi ville i alla fall besöka stället och tro det eller ej, men det var säkert ett 20-tal fiskare där ner som låg, satt eller stod vid sina pimpelhål 🙂 Bra gjort! Ska bli spännande idag att höra om det var någon som fick sig en Lake! Vi gick därifrån efter att vi värmt oss lite vid elden för vi skulle placera ut våra 14 ljuslyktor och tända dom. Oj, vad fint det var i byn när alla lyktor lyste, tyvärr så frös jag så mycket om händerna efter all ”tändning” så jag struntade i att ta kort.

Idag klockan 12 är det alltså startskottet för Umeå14   nere vid Hembygdsgården! Är ganska säker på att denna hemska kyla skrämmer bort flera besökare som hade tänkt komma hit, men vi får väl se hur det blir. Landshövdingen ska hålla tal och sköta om att skicka iväg Renrajden, dom besökare som är där får värma sig med varm renbuljong och en god ”Ammarnäsmacka”!

Hoppas att denna kyla snart ger med sig så jag blir på bättre humör 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.