Kungsledenrännet 2015

Ja, nog hade Ammarnäs IF vädergudarna med sig igår när Kungsledenrännet genomfördes!

Flera dagar innan var det dåligt väder, storm och snöbyar och sedan blir just tävlingsdagen så fin och nu söndag är det dåligt igen!

Av 68 lag anmälda (2 pers i varje lag) så fullföljdes loppet av 60 lag!

Damer Stafett mixad stil vanns av Lag ”Renrännarna” Erica Johansson och Lena Turesson på en tid av 5:22:56, tvåa kom lag ”Only Palle can judge us” Cecilia Mårtensson och Julia Nyström på en tid av 5.36:28 och trea blev ”Murphyss lag” Hanna Forsberg och Marie Älvstrand på en tid av 6:06:36.

Herrar Stafett mixad stil  vanns av Lag ”Javisst gör det ont när skaren brister” Martin Rosvall och Axel Bergstem på en tid av 4:13:50, tvåa kom ”Obröder” Andreas och Erik Oskarsson på en tid av 4:21:41 och trea kom laget ”Team Vatten&Värme i Lycksele” Marcus Fredriksson och Björn Sandström på en tid av 4:22:36.

Mixed Stafett mixad stil vanns av Lag ”Haglöfs Silva” Björn Rydvall och Josefina Wikberg på en tid av 4:46:10, tvåa kom ”Per& Elina” Per och Elina  Rönnlund på en tid av 5:06:11 och trea kom ”IK Skabbräven/Statkraft” Jonas Danvind och Martina Höök på en tid av 5:06:13.

Bra gjort och Grattis till alla som åkt dom åtta milen mellan Hemavan och Ammarnäs!

Själva så åkte jag och Lennart skoter upp till Aitelnas efter jobbet igår 🙂 och njöt av ledigheten i det vackra vädret!

racksjaur

racksjaur 014

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.