Mysig Julhelg

Vilken mysig Julafton vi var med om igår!

Sovmorgon och sedan en promenad till Berndt och Sandra som kommit ända hit från Tyskland för att fira julen. Gick hem och kokade risgrynsgröt som sedan åts av oss i sällskap med Marcus och Curt.

Åt julbord på Ammarnäsgården och det var jättegott och trevligt. Bra med folk och god stämning. Curt bjöd på härlig musik under hela kvällen.

Sedan hem för julklappsutdelning. Jag gick och la mig i god tid för att vakna till Julottan.

Vi steg upp tidigt och Lennart tog Nasto med sig ner till hotellet och hämta bilen, körde förbi och hämtade Töje och sedan for vi till kyrkan. Det är första gången sedan vi flyttade hit som vi är på julotta här i kyrkan, så det var verkligen på tiden. Det var 35-40 personer i kyrkan, jag tyckte det var mycket men kyrkvaktmästaren sa att det brukar vara mellan 60 och 70 personer i vanliga fall! Efter ottan så var vi till Församlingshemmet och fikade! En mycket trevlig stund.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>