Förberedande linje

Av , , Bli först att kommentera 3

Nu har jag börjat skolan! Det känns så bra att äntligen ha lite mer rutin på det jag gör :)

Idag har vi haft musikalteater och stepp, två av mina favorit ämnene helt klart! i morgon blir det balett och det älskar jag verkligen, men snacka om att jag kommer att få träningsverk eftersom jag är sjukt otränad! men det blir det ändringar på nu.

Jag har även jobbat på en skola i dag som jag brukar jobba på när jag jobbade innom lärarpartner. Nu ska jag va där varje tisdag eftermiddag. Det blir jätte bra för jag trivs så bra där!

För övrigt är jag sukt sugen på att åka med mamma till London snart! jag vill se "Ghost the musical", "Mathilda the musical" och "Shrek the musical"! jag tror mamma skulle uppskatta dom mycket! det gäller bara att spara lite pengar och hitta en bra långhelg. Sen drar vi!

Längtar efter mycket just nu. Vet inte exakt vad (förutom mamma som man ju alltid saknar oavsett ålder)  jag tror min energi har kommit tillbaka och gjort mig driven att vilja göra så mycket och jag gillart! ska ta upp målningen igen, ska bara fixa dukar att måla på.

Jag trivs i göteborg! jag tror jag stannar här på loven och åker hem bara på jul för nu händer det mycket här :)

 

Bli först att kommentera

Veckan i götet

Av , , Bli först att kommentera 3

Nu har jag bott här i en vecka och jag känner mig jätte glad och lycklig!

Det är skönt att vara tillbaka och jag har världens bästa roomie :) vi var ute i går på nattclubben "Valand" det va nice men jag tror nog det blir roligare ikväll! lägenheten har världens drömmläge! den är nära till allt och det går bussar var tionde minut precis utanför fönstret. Det kunde banne mig inte bli bättre!

För övrigt har jag lärt mig göra hummus, svin gott!

Här är receptet:

1 vitlöksklyfta, 1 burk kikärter (400g), 1/2 chilifrukt, 1/2 tsk spiskummin, 1 msk pressad citronsaft, 3msk olivolja, 1 msk tahini.

mosa allt i en matberedare sedan är det klart!

Bli först att kommentera

Nu far jag!

Av , , Bli först att kommentera 5

Äntligen är dagen här! Göteborg! Det va lite tungt att säga hej då till alla, men jag har längtat så mycket till Gbg så just ny känns det bara kul :) men jag vet att jag kommer att sakna lilla mamma i kväll när det är tyst och ensamt i min lägenhet.
I morgon blir det att packa upp mer, och gå på stan. Jag måste införskaffa en Balettdräkt till skolstarten :)
Nu, en god bok på Arlanda

Bli först att kommentera

Katter bortskänkes!

Av , , Bli först att kommentera 4

Två fina katter praktiskt taget ger jag bort till någon som vill ha dom.

Har två fina och sociala katter som inte längre kan bo hos min pappa för han har tröttnat på dom. Dom kommer skjutas omgående om ingen vill ha dom så jag bönfaller någon vänlig själ att mejla mig om du vill ha någon/båda.

Lina_music@hotmail.com

Bli först att kommentera

Näst sista dagen

Av , , Bli först att kommentera 3

I dag jobbar jag näst sista dagen på jobbet. Jag har jobbat hela sommaren och nu är det höst och tid för annat. Vemodigt ändå för jag trivs så bra på café mjölnaren!

Men jag får hoppas att jag kommer tillbaka nästa år! Då ska dom bygga ut, det ska bli fantastiskt! tänk att ha ett större kök än typ 10 kvadratmeter att röra sig på :)

Nu blir det att ta på sig min fantastiska onepiece och åka iväg på min gamm moppe

Bli först att kommentera

Tisdag!

Av , , Bli först att kommentera 2

Nu börjar packandet till gbg! äntligebn ska jag få ording och få bo på ett ställe igen. De tar på att bo på flera ställen och sprida ut sig som jag gjort nu.

Jag tänker även uppsöka liseberg för trevlig stund. Har inte åkt den nya attraktionen än och det är skam på mig.

För övrigt luktar jag bensin och det känns helt okej.

Bli först att kommentera

Hollywood tillägg

Av , , Bli först att kommentera 2

Det har kommit till min kännedom att folk är missnöjda på mitt senaste inlägg om Hollywood. Jag tackade min mamma och inte min pappa. Så nu ska jag reda ut problemet.
Pappa hjälpte mig också med pengar och det är jag jätte tacksam över!
Varför jag tackade mamma lite extra är därför att hon även bidrog med detta:
Flygresa till Göteborg
Tågresa till Kalmar till campet inför Hollywood
Flygresa tillbaka till Sthlm
Flyg till Umeå
Boende på jumbo jet på Arlanda
Kläder att ha i Hollywood
Smink
Skor
Extra fickpengar
Flygresa tillbaka från Sthlm till Umeå
Ja som ni ser, listan är lång.
Så tack båda mina förälldrar för den här möjligheten.
I framtiden hoppas jag att dom som uppenbarligen är jätte brydda om vad jag skriver, inte missförstår mina inlägg. Ni vet vilka ni är. Och jag med.

För övrigt har jag en fantastisk dag hos min fina mamma och bror crister. Vi ska ut på stan och ha det mysigt för i dag är jag ledig! Det blir mer flyttuppackning och städ, men det blir så fint :)
I morgon är det mer jobb sedan är det bara ett par dagar till, sedan är det flytt till Göteborg!
Och det ska bli så skönt att komma bort så ni har ingen aning! Och det kommer ta länge innan jag kommer tillbaka.

Bli först att kommentera

Göteorg

Av , , 1 kommentar 0

Jag trivdes inte i götebor när jag flyttade dit. Jag tyckte det var så stort och fullt av konstigt folk och jag hittade ingenstans!

Men när jag tvingats irra runt i göteborg för att jag var springvikarie på olika skolor så lärde jag mig snabbt hitta.

Nu trivs jag så bra! det är en vacker stad med mycket att göra, trevligt folk och nya erfarenheter varje dag. Jag känner att jag växer som människa bara av att utsätta mig för olika prövningar som jag kommer i kontakt med i en stor stad.

Men jag vet inte…på ett vis tror jag att är man född norrlänning så kommer man alltid att vara det. Jag tycker om göteorg men känner mig inte riktigt hemma där alla dagar. Det är något visst med doften granskog ger när man är ute och går på hösten. Eller bara synen av älven när den är som mest stilla tidigt på morgonen.

Alla ställen har sin charm helt klart, det gäller bara att hitta och uppskatta dom!

 

1 kommentar

Jobba, jobba, jooooba

Av , , Bli först att kommentera 2

I dag är det bara 7 dar kvar på 15 dagars passet. Men det går förvånandsvärt bra! Jag trodde jag skulle bli så less, men jag trivs så bra på mitt jobb! Dock börjar det dra i hop sig inför flytten och det ska bli skönt att få lite tid till att fundera ut vad som ska med och inte.

I natt sov jag hos Maria! Det va helt fantastiskt, god mat och mysigt sällskap och en extremt skön säng! Har inte sovit så bra på länge :) kommer sakna Maria sjukt mkt när jag åker.

Längtar efter massor av människor just nu. Har inte hunnit de anneli eller Evelina någonting den här sommaren. Det ville jag verkligen. Men saker blir ju aldrig som man tänkt sig och tiden rinner iväg till sånt jag både vill lägga energi på och inte.

Det är mycket som inte finns mer som alltid har funnits.
Den totala kännslan av att inte ha kontroll över något är just nu den mest dominerande.

Mitt i funderingarna blir det hamburgare på Max. Så ska det va.

Bli först att kommentera

Onsdag med jobb

Av , , 1 kommentar 1

I dag ska jag jobba och det blir sista kvällspasset innan jag slutar. Så nu är det 10 dar kvar sedan blir det göteborg :)

Jag längtar som en galning tillbak till farten och folket. Jag kan knappt bärga mig! nu siter jag och degar och drar mig för att göra något. Jag har gått och blivit lat på äldre dar :P men snart börjar jag ju på pas förberedande linjen och då blir det dansa av! jazz, stepp och balett för hela slanten. Äntligen!

i morgon blir det sova hos Maria och det ska bli fanastiskt :)

 

 

1 kommentar