Halva veckan kvar..

 Hade en lektion, inställd lektion, Svenska, studiebesök och lektion på eftermiddagen. Så kommer min dag ser ut. Jag har träningsvärk överallt. Min kropp skriker av smärta för jag att jag har tränat varje dag nu… Jag måste verkligen sova när jag kommer hem… Få se om jag får ringa taxi, för att komma hem… Jag är så trött så jag orkar knappt vara vaken… Snacka om plågsamt.

Hur har er dag varit så här långt? Min dag har varit helt okej… får bara hoppas att den blir bättre så småningom.

 

Ha de bra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>