Malin1984

trött men ganska nöjd ändå:)

 Blev tvungen att lämna mötet tidigare, då jag hade barnen med mig, och fick därför i efterhand veta att ärendet återremiterats. Känns bra att det inte blev nåt beslut i kväll eftersom det faktiskt innebär att vi föräldrar och bybor åtminståne har en liten chans att visa kommunen sånt som de kanske inte har tänkt på innan det fattas beslut. Därmed inte sagt att man ska dra ut på det hela eftersom det faktiskt stämmer att kommunen förlorar mer och mer pengar för var dag som går. 

God natt till alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>