MikaelsJakt Blogg

Lite blogga mycket skämmas

                                                                                Naggad i kanten

De har inte blivit mycket skrivet på bloggen då jag blev lite naggad i kanten efter måndagen första veckan och värre skulle de bli men de tar vi om ett tag.

Första veckan resulterade i 9 vuxna och 2 kalvar villket man får erkänna är ett bra resultat. 2 st av skyttarna fick skjuta sin första älg och man får lyfta på hatten och grattulera. Kul för en av våra flickor i laget som fick nerlägga en bussig tjur grattis grattis.

Ja då är de väll bara att tuta på i ullstrumporna. Helgen efter var de då dax för jakt igen. Dagen till ära tog jag med luftverns kanonen 300wm. De komiska i allt är att jag sitter på samma pass som måndagen första veckan. Upptag hundföraren meddelar pass upp på vägen om vi nu ska vara ärliga tänkte jag nog NEJ… men de blev JO… upp på vägen kommer en tjur 4-6 taggar PANG och de blev BOM behöver och vill inte skriva något mer det är inte till för andras öron än mina men kan meddela att yngste sonen som varit med båda gångerna nu har bojkottat mig och jag måste hålla med om att man inte gjort något bra intryck  SUCK. Samma älg passerade en annan jägare som drog lika kort strå som jag men då behagade älgen att byta by, socken, komun och troligast landskap. Söndagens jakt blev resultatlös så de blir nya tag till helgen. Oj glömde nästan skriva om den fantastiska jägar lunchen köttferslimpa på björn och vildsvin så sagolikt gott och såsen mmmmmmmmmm tack MR T. Sitter nu och funderar om jag börjar bli vegan för älg verkar jag inte duga till att skjuta. MÅSTE ÖVA MER

3 kommentarer

  1. tossemor

    Alltid lika roligt att läsa din blogg.
    Har hört nått om en gubbe i bil som höll på köra av vägen då du satt bredvid/nedanför passet.
    Två gången samma dag (han körde först åt ena hållet och sen tillbaka),
    hur gick de till??
    😉

  2. tossemor

    Int behöv du bli vegan, allti gere nån som sälj kötte. Annars få du väl fisk nalta å äta fisken.
    Men du jag hörd nått om
    nån herre i bil som höll på kör å vägen två gång då du satt på nä bredvid passe å….
    De ha du int blogga om 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.